Mexicansk mad med saft, kraft og ægte smag af Mexico.
Manden bag Mexcalli hedder Miguel, og når han først går i gang med at laver mad til fester, er maden lavet fra bunden af gode råvarer.
Vi importerer selv råvarer, som man ellers ikke kan få i Danmark, f.eks. majstortillas, majschips, specielle chilier, salsas og meget andet. Når Miguel marinerer kød, er det for eksempel med friskpresset appelsinog limejuice, blandet op med specielle krydderier og chilier, f.eks. i aciote, som er baseret på en plante, der farver kødet rødt. Aciote er helt naturligt og er blevet brugt af maya-indianerne i rigtig mange år som basis i maden.
Som hovedregel er kødet gennemstegt og ofte langtidsstegt i ovn. Nogle gange dækkes kødet af bananpalmeblade, som holder på fugtigheden og giver god smag til kødet. Maden er, som de fleste steder i Mexico, ikke så stærk i sig selv (eller slet ikke), men krydres ekstra med salsas i forskellige styrker.
Se et udpluk- og læs mere om vores menuer herunder.
Det skulle glæde os at lave mad til jeres fest!