Kontakt Mexcalli og lad os skræddersy dit event

Lad os arbejde sammen for at skræddersy en oplevelse, der passer til dit event eller arrangement. Uanset om det drejer sig om firmaevent, virksomhedsarrangement, et teambuilding-seminar eller en jubilæumsfest, er Mexcalli klar til at bringe autentisk mexicansk stemning og smag til dit event.


Skriv dato. Eks. "22 aug - 2019"

Firmaarrangementer og Firmaevents

Gør dine firmaarrangementer og firmaevents til noget særligt ved at tilføje en kulinarisk dimension med Mexcalli. Vores foodtruck “Lupita” er ikke blot en buffet – den er en interaktiv oplevelse, der lader dine kolleger og gæster designe deres egne tacos og nedsænke sig i den livlige atmosfære, som kun ægte mexicansk mad kan skabe.

Kontakt Mexcalli

Kontakt Mexcalli hvis du står og skal arrangerer en firmafest, netværks event eller måske en privat sammenkomst. Vi tager gerne en snak, omkring sine ønsker og behov. Du kan sende os en e-mail på info@mexcalli.dk eller ring på tlf. 30 88 40 81


Mexcalli - ægte mexicansk mad

Brunhøj 13, 7100 Vejle
+45 30 88 40 81
info [@] mexcalli.dk

Vi er sociale

    

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen


Vidste du at…

…traditionel mexicansk madlavning er på Unescos liste over uhåndgribelig verdenskulturarvs værdier? Du kan se mere på dette link.
Unesco mener, at hele måden at dyrke på og at tilberede maden fortjener speciel opmærksomhed. Maden er baseret på majs, chili og bønner med mange spændende retter udfra dét. Nu har du muligheden for at prøve ægte og traditionel mexicansk mad, lavet af Miguel, der har boet 20 år i Danmark og har lavet mad til fester i mange år.