Buffet – hovedretter
(minimum 30 personer)

Pescado almendrado – Lyssej eller anden hvid fisk med en mandelflødesauce og gratineret ost

Puntas de filete a la mexicana – møre stykker af oksefilet i tomat/chili sauce

Cochinita pibil – langtidsstegt gris i marinade af appelsin- og limesaft og specielle krydderier – serveret med hjemmesyltede rødløg med/uden Habanero chili. Den mexicanske version af pulled pork!

Pollo a la naranja – saftig smørstegt kylling i appelsinsauce

  • Arroz a la mexicana – mexicansk ris, tilberedt med tomatpuré og grøntsager
  • Ensalada mexicana – mexicansk salat
  • Tortillas de maíz – ægte mexicanske majstortillas
  • Totopos – majschips
  • Salsas, chipotle y otros – forskellige salsas, blandt andet Chipotle
  • Kontakt os her, eller ring på tlf. 30 88 40 81 – så beregner vi et tilbud til jeres arrangement.