Buffet – hovedretter
(minimum 30 personer)
Pescado almendrado – Lyssej eller anden hvid fisk med en mandelflødesauce og gratineret ost
Puntas de filete a la mexicana – møre stykker af oksefilet i tomat/chili sauce
Cochinita pibil – langtidsstegt gris i marinade af appelsin- og limesaft og specielle krydderier – serveret med hjemmesyltede rødløg med/uden Habanero chili. Den mexicanske version af pulled pork!
Pollo a la naranja – saftig smørstegt kylling i appelsinsauce
- Arroz a la mexicana – mexicansk ris, tilberedt med tomatpuré og grøntsager
- Ensalada mexicana – mexicansk salat
- Tortillas de maíz – ægte mexicanske majstortillas
- Totopos – majschips
- Salsas, chipotle y otros – forskellige salsas, blandt andet Chipotle
- Kontakt os her, eller ring på tlf. 30 88 40 81 – så beregner vi et tilbud til jeres arrangement.