Foodtruck ”Lupita” til dit næste event…

Lækker mexicansk mad – fuld af smag. 

Book foodtrucken ”Lupita” og lad os serverer varme lækre majstortillas med fyld (tacos) til dit arrangement. Skal du afholde et firmaevent, et arrangement, en medarbejderfest, et jubilæum eller noget helt femte? Så kontakt Mexcalli og få et tilbud på, hvad vi kan tilbyde. Vi kommer i vores foodtruck og serverer lækre majstortillas med kød eller vegetarfyld, salsas, guacamole og nachos – lige hvad du har lyst til. Vi kan også servere lækre sprøde nachos med ostesauce, oksekød og salsa. Stemningen er i top med mexicansk musik fra højtalerne… Alt vi har brug for er lidt strøm, så vi kan stå langt de fleste steder.


Eksempel på menu med ‘Lupita’:

Tacos al pastor Den mest populære taco i Mexico! (bløde majstortillas med marineret kylling eller svinekød, som er langtidsstegt i ovn og serveret med frisk ananas, løg, frisk koriander, limesaft og salsa – umami i en taco…) 

Tacos de picadillo (bløde majstortillas med kødsauce af hakket oksekød, mandler, tomater, krydderier og salsa)

Vores mad er glutenfri, da vores tortillas er lavet udelukkende af majs.

Har I specielle ønsker til maden, kan vi tage os en snak om det, ligesom vi også kan hjælpe med veganske eller vegetariske taco.

 

Tacos på gaden eller take-away: Hvor er Lupita i denne uge?.

I løbet af året står vi på gaden engang imellem, så du kan spise nogle tacos på stedet eller tage Byg-selv-tacos med hjem, lige til at samle derhjemme. Vi står indimellem om lørdagen på Nørretorv i Vejle, og nogle gange foran Elgiganten også i Vejle. Vi har dog ikke faste dage og vi skifter en del, når vi har arrangementer andre steder – eller hvis vejret er dårligt. Følg vores facebook side for opdateringer.

 

Når vi tager ud, vil vi være klar til at sælge tacos (bløde majstortillas med fyld) eller take-away boxe med ægte mexicansk mad, varm eller til opvarmning derhjemme. I vognen tager vi imod kontanter eller betaling via MobilePay. Vi sælger også majstortillas, majschips, salsas og meget andet i vognen.

Lidt baggrund:

Miguel har investeret i en foodtruck, hvorfra han vil servere ægte mexicanske tacos, så den fungerer som et ægte Taquería fra Mexico. Vognen hedder ‘Lupita’, opkaldt efter Miguels farmor, der var den store kok hos familien hjemme i Mexico. ‘Lupita’ kan hyres til events, firmaarrangementer og private fester op til ca. 100 km fra Vejle – og så vil den stå forskellige steder i Trekantområdet – følg med her på siden, hvor den står henne i denne uge.

Udover at tage ud med “Lupita” har Miguel en del arrangementer for firmaer og private, hvor han tager ud til events, firmafester, private fester etc., så derfor er vognen ikke altid ledig til at tage ud. Men kontakt os her eller ring til os, hvis du vil have “Lupita” ud til dit sted!


Book vores foodtruck “Lupita” til jeres arrangement, klik her!