Lad Miguel laver ægte mexicansk mad til festen…

Det foregår som regel på denne måde:

Sammen med jer finder vi ud af en spændende menu. Oftest består den af forret, serveret på tallerkner, en buffet med forskellige retter og dessert. Miguel tager i god tid ud til jeres feststed (forsamlingshus, lejede lokaler, firma, privat hus) og laver mad. Duften af den gode mexicanske mad breder sig og tager imod folk, når de kommer. Inden maden serveres fortæller Miguel gerne om historien bag det mexicanske køkken og specifikt omkring den mad, I skal have.

Vi kan også hjælpe med mexicanske dekorationer, tæpper, duge, musik (CD’ere) eller levende musik i form af mexicanske orkestre. Vi holder til i Vejle og tager ud til nærliggende byer uden ekstra udgift. Vi har også lavet mad i Århus og København mod kørselspenge – ring og hør, om det kan lade sig gøre!

Eksempler på fester Miguel har lavet mad til:
Firmaevents, receptioner, jubilæer, brylluper, familiefester, virksomhedsaktiviteter, teambuilding arrangementer, temafester og meget mere


Book os til dit events eller arrangement – hør mere her


Ægte mexicansk fiesta

Vi tilbereder maden fra bunden i jeres køkken og/eller i vores foodtruck ”Lupita”, som kan stå lige udenfor festlokalet. Lad dig inspirere i vores menuforslag.

Mere om os:

Når Miguel laver mad til fester, er maden lavet fra bunden af gode råvarer. Vi importerer selv råvarer, som man ellers ikke kan få i Danmark, f.eks. majstortillas, majschips, specielle chilier, salsas og meget andet. Når Miguel marinerer kød, er det for eksempel med friskpresset appelsin- og limejuice, blandet op med specielle krydderier og chilier, f.eks. i aciote, som er baseret på en plante, der farver kødet rødt. Aciote er helt naturligt og er blevet brugt af maya-indianerne i rigtig mange år som basis i maden.

Som hovedregel er kødet gennemstegt og ofte langtidsstegt i ovn. Nogle gange dækkes kødet af bananpalmeblade, som holder på fugtigheden og giver god smag til kødet. Maden er, som de fleste steder i Mexico, ikke så stærk i sig selv (eller slet ikke), men krydres ekstra med salsas i forskellige styrker.

Du vil opleve en fest, som kommer meget tæt på, hvordan man holder fest i Mexico. Fest og farver – og dejlig mad lavet fra bunden af gode råvarer. Mad lavet med kærlighed – og så vidt muligt serveret i mexicanske lerfade og skåle. Så vidt mulig er vi selv til stede under festen og sørger for at fadene er fyldt op og alt klapper. Vi sørger for at pynte buffeten og kan også sørge for at pynte hele lokalet.

 

Generelt om mexicansk mad:

Vidste du at…

…traditionel mexicansk madlavning er på Unescos liste over uhåndgribelige verdenskulturarvsværdier? Du kan se mere på dette link. Unesco mener, at hele måden at dyrke på og at tilberede maden fortjener speciel opmærksomhed. Maden er baseret på majs, chili og bønner med mange spændende retter udfra dét. Nu har du muligheden for at prøve ægte og traditionel mexicansk mad, lavet af Miguel, der har boet 20 år i Danmark og har lavet mad til fester i mange år.